
چه مواقعی از تکنولوژی TTL استفاده می کنیم:
علاوه بر ردیابی مسیری که بسته ها در اینترنت طی می کنند، کاربرد TTL در زمینه ذخیره سازی اطلاعات برای مدت زمان مشخصی می باشد. به جای اندازهگیری زمان در پرش بین مسیریابها، که هر کدام از آنها میتوانند زمان متغیری داشته باشند، برخی از موارد استفاده از شبکه به شیوه سنتیتری عمل میکنند.
CDN ها همانند CDN Cloudflare معمولاً از یک TTL برای تعیین مدت زمان ارائه محتوای کش شده از یک سرور Edge CDN، قبل از واکشی، یک کپی جدید از سرور اصلی می گیرد و با تنظیمِ مناسب مدت زمان بین کشش سرور مبدا، یک CDN میتواند محتوای بهروز شده را بدون اینکه درخواستها به طور پیوسته به مبدأ منتشر شوند، ارائه دهد.
این بهینهسازی به CDN اجازه میدهد تا به طور مؤثر محتوا را نزدیکتر به کاربر ارائه دهد و در عین حال پهنای باند مورد نیاز از مبدا را کاهش دهد. در زمینه یک رکورد DNS ،TTL یک مقدار عددی است که مشخص میکند یک سرور کش DNS چه مدت میتواند یک رکورد DNS را قبل از دسترسی به سرور DNS معتبر دریافت و یک کپی جدید از رکورد، ارائه دهد.
از طرفی وب سایت ها حاوی متن، تصویر، فایل هایی با فرمت های گوناگون همچون JS ،CSS و … می باشند که این داده ها در میان روترها و شبکه در حال جابجایی و انتقال هستند. این فایل ها و اطلاعات به چندین بسته تقسیم می شوند و پس از تعیین زمان توسط TTL می توانند درون یک شبکه جابه جا شوند بسته های جریان یافته درون شبکه می توانند توسط مدیران محتوای سایت تغییر کرده و به روز رسانی شوند.
منبع: TTL چیست و چه کاربردی در شبکه دارد