
پچ پنلها رو براساس نوع کیستون شبکه ای که روی آنها نصب شده به دستههای مختلفی تقسیم میکند در واقع پچ پنل از دو قسمت تشکیل شده: فریم یا قاب (بدنه اصلی) و کیستون جنس بدنه ارتباط مستقیم با عمر دستگاه دارد؛ بنابراین انتخاب گزینههای باکیفیتی مثل پچ پنل لگراند دوام چند ساله تجهیزات شما رو تضمین میکند.
نوع کیستون موجود بر روی پچ پنل تعیین می کند، که این ابزار میزبان چه نوع کابل شبکه یا پچ کورد شبکه ای باشد. بهطور کلی، دو نوع کابل بیشترین کاربرد رو دارند: کابلهای شبکه و کابلهای کواکسیال. هرکدوم از این کابلها انواع گوناگونی دارند. اما بهطور کلی کابلهای کواکسیال بیشتر در بحث رسانه و اتصال تجهیزات صوتی و تصویری مورد استفاده قرار میگیرند. کابل شبکه را می شود به دو دسته اصلی کابلهای الکترونیکی (مسی) و اپتیکال (فیبر نوری) تقسیم کرد.
- دسته بندی بر اساس استاندارد (Category)
پچ پنل هم مانند تجهیزات شبکه بر اساس پهنای باند و فرکانس به ردههای (Cat) مختلفی تقسیم بندی میشوند. این مسئله در واقع سرعتی که پچ پنل توانایی به پشتیبانی از آن را دارد مشخص می کند. درست مثل کابل شبکه و پچ کورد، در حال حاضر پچ پنلهای Cat5e و Cat6 جزو محبوبترینهای بازار تجهیزات هستند.
نکته مهمی که در مورد پچ پنل هم می توان گفت این است که استاندارد این محصول باید تابع استاندارد کلی شبکه باشد. برای مثال اگر کابل و پچ کورد از نوع Cat6 هستند، پچ پنل شبکه هم باید از همان نوع باشد وگرنه یا کابل شبکه نمی تواند حداکثر راندمان کارایی را به نمایش بگذارد، یا پچ پنل شبکه قابلیت های خود را از دست میدهد. در حال حاضر پچ پنل نگزنس به دلیل کیفیت و قیمت مناسب یکی از پرفروش ترین انواع پچ پنل در بازار تجهیزات شبکه است.
منبع: پچ پنل چیست؟