انواع سوئیچ شبکه و کاربردهای آن

فایروال فورتینت Fortigat FG-100F محصول شرکت فورتینت بوده که علاوه بر یک راهکار امن SD-WAN قابلیت‌های فایروال نسل بعدی را نیز در خود گنجانده است.

انواع سوئیچ شبکه و کاربردهای آن

۸ بازديد

سوئیچ های غیر مدیریتی (Unmanage):

یکی از انواع سوئیچ های شبکه سوئیچ های غیر مدیریتی است که برای شبکه های کوچک مانند شبکه های خانگی استفاده می شوند. این سوئیچ ها به سایر دستگاه‌های موجود در شبکه متصل و سبب ایجاد ارتباط میان آنان می گردد این ارتباط می ‌تواند میان دو کامپیوتر و یا یک کامپیوتر با دستگاه‌هایی مانند پرینتر باشد.

به طور مثال زمانی که شما نیاز به چند پورت اضافی دارید این سوئیچ ها می‌توانند انتخاب بسیار خوبی برای شبکه شما باشند. این دستگاه همانطور که از نامش پیداست نیازی به مانیتورینگ مداوم نداشته و همچنین نیازی به هیچگونه راه اندازی اولیه ندارد. در واقع می توان گفت آنها مقرون به صرفه ترین سوئیچ های شبکه محسوب می شوند.

از جمله سوئیچ هایی که در این دسته قرار می گیرند سوئیچ های سیسکو سری 110 می باشند. سوئیچ های سری 110 سیسکو نمونه های خوبی از این دسته هستند. از ویژگی های این دسته محصولات میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • سادگی: سوئیچ‌های غیرمدیریتی بسیار ساده و آسان در استفاده هستند. آن‌ها بیشترین تنظیمات را به صورت خودکار انجام می‌دهند و نیازی به پیکربندی تکمیلی ندارند.
  • قیمت مناسب: سوئیچ‌های غیرمدیریتی معمولاً از نوع اقتصادی هستند و به صورت متناسب با نیازهای کاربران خانگی یا کاربران کوچک تجاری طراحی شده‌اند.
  • عملکرد Plug-and-Play: با اتصال دستگاه‌ها به سوئیچ غیرمدیریتی، بسته‌های داده به صورت خودکار بین دستگاه‌ها ارسال و دریافت می‌شوند. نیازی به تنظیمات اضافی برای اتصال دستگاه‌ها به شبکه نیست.
  • عدم قابلیت پیکربندی پیشرفته: در سوئیچ‌های غیرمدیریتی، تنظیمات پیشرفته مانند VLAN، QoS و تنظیمات امنیتی پیچیده وجود ندارد. این سوئیچ‌ها بیشتر برای استفاده در شبکه‌های کوچک و ساده مناسب هستند.
منبع: انواع سوئیچ شبکه و کاربردهای آن
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.